Телевізійний показ мультфільму 1 січня подивилися 1,18 млн глядачів -  1+1 Медіа

Головна > Культура > Телевізійний показ мультфільму 1 січня п...
Author

Марія Куренко

05.01.2024, 09:36
Shares

1

Views

307

Мультик "Мавка. Лісова пісня" зібрав у Франції бокс-офіс більше, ніж в  Україні | Новини.live
Facebook/MAVKA.MOVIE

1 січня на каналі "1+1 Україна" відбувся перший телевізійний показ мультфільму "Мавка"

Як пише Forbes, за даними Nielsen Ukraine, наданими пресслужбою 1+1 Media, серед аудиторії віком від 4 до 54 років у містах із населенням понад 50 000 мультфільм подивилися 1,18 млн людей, інформує Інфокурс.

Мультфільм став найбільш успішною програмою на телебаченні 1 січня 2024-го і випередив за добовими переглядами всі телепроєкти 2023 року, кажуть у пресслужбі 1+1 Media. Так у перший день року "Мавка" випередила за переглядами фільми "Володар перснів: Хранителі" і "Пʼятий елемент", що транслювали "Новий канал" і ТЕТ, і обійшла за охопленнями програми "Хата на тата" (СТБ) і "Дизель Шоу" (ICTV).

Крім того 1 січня завдяки "Мавці" канал "1+1 Україна" став першим за переглядами на "Київстар ТБ"- 22,5% усіх користувачів платформи дивилися анімацію. У 2023 році жоден канал не мав такої добової частки, кажуть у пресслужбі 1+1 Media з посиланням на "Київстар ТБ". Саме "Мавку" переглянули 37% глядачів з усіх, хто дивився телебачення на платформі.

"Мавка. Лісова пісня" стала кращою програмою на українському телебаченні за 2023 рік та 1 січня 2024 року, на платформі "Київстар ТБ" проєкт теж пройшов з успіхом. Це вражаючі результати, які свідчать і про те, що ми вміємо обирати найкращі контент і партнерів", - , зазначив директор телевізійного бізнесу 1+1 Media Максим Кривицький.

Нагадаємо: Анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна).

Кінотеатральну дистрибуцію в Україні здійснюють FILM.UA Distribution та Kinomania Film Distribution. Генеральним медіапартнером проєкту виступає канал 1+1.

"Мавка. Лісова пісня" стала найкасовішою українською анімаційною стрічкою часів незалежності, обігнавши голлівудські анімаційні хіти від Disney, Pixar та Illumination Entertainment. За вісім місяців в українському та світовому прокаті мультфільм заробив $20 млн, із яких понад $17 млн принесли покази за кордоном.

У кінотеатрах на "Мавку" придбали понад 1,2 млн квитків. На Sweet.tv мультфільм подивилися понад 20 000 разів за перший тиждень. Це рекорд для стримінгу.

Анімаційна стрічка стала найбільш касовим фільмом всеукраїнського прокату в 2023 році. За кіькістю проданих в Україні квитків він обійшов навіть екшн "Аватар: Шлях води".

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

14 населених пунктів Херсонщини були під обстрілами російських загарбників упродовж доби, поранена людина

Внаслідок обстрілів пошкоджені 12 багатоповерхівок та 54 приватні будинки.

09.05.2024 - 10:05

Arrow
Theme

Закон

У Кривому Розі затримали інформатора, який наводив ракети на місто

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років тюрми.

08.05.2024 - 10:20

Arrow

Вас це може зацікавити