Прокладка та вал мотоблока: невеликі, але важливі деталі агрегату

Головна > Бізнес > Прокладка та вал мотоблока: невеликі, ал...
Author

Назар Лазебний

09.02.2024, 12:47
Shares

3

Views

215

Мотоблок TATA TT-900М red (бензин, 7 л.с., 4.00-8, ремень, чугунный  редуктор) купить в Харькове, Киеве, Украине: цена, отзывы

Фермерська техніка є складним механізмом, який потребує постійного догляду з боку споживачів. Однією із головних деталей є вал мотоблока, завдяки чому відбувається передача тягових зусиль з зубчатого диска до шестірні. Також важливо відзначити роль і значення такого невеликого, але надзвичайно важливого елемента як прокладки до мотоблока. Ці деталі відіграють ключову роль в ефективному функціонуванні техніки, забезпечуючи оптимальний тиск і герметичність, та захищають вал від пилу, вологи та інших зовнішніх впливів.

Вал на мотоблок: види та важливість в сфері сільського господарства

Вал на мотоблок: види та важливість
Вал на мотоблок: види та важливість

В сучасному аграрному обладнанні важливе місце займають різновиди валів мотоблоків, які відіграють ключову роль у працездатності агротехніки. Серед них виділяють такі:

  • первинний;
  • вторинний;
  • головний;
  • розподільний.

Вал на мотоблок може бути у двигуні, трансмісії та інших частинах аграрної техніки. Це достатньо міцні елементи, але вони здатні виходити з ладу через сильні навантаження. Саме тому важливо знайти несправність та замінити деталь, якщо ви не хочете, щоб робота припинялась.

Ця запчастина працює залежно від призначення. Але вона відповідає за передачу крутного моменту. Найпопулярнішим різновидом цієї деталі є вал мотоблока первинний або вторинний. Проте інші види також мають добрий попит серед тих, хто серйозно займається сільським господарством. Також без відбору потужності не працюватиме навісне обладнання сільхозтехніки.

Прокладки до мотоблока: важливий елемент для підтримки герметичності

Щоб забезпечити довговічність техніки, важливо своєчасно замінювати зношені прокладки. Вони є сполучною ланкою між компонентами техніки, запобігаючи витоку рідин і газів. В інтернет-магазині https://motoblok-tata.com.ua ви можете купити прокладки на мотоблок будь-якого типу та моделі.

Прокладки до мотоблока - чому важливі
Прокладки до мотоблока - чому важливі

Такі розхідні матеріали можуть відрізнятись за формою, матеріалом виготовлення та щільністю. Найбільше їх потребують наступні деталі:

  • карбюратор;
  • редуктор;
  • колектор;
  • головка циліндра тощо.

Прокладки до мотоблока є сполучною ланкою між компонентами, запобігаючи їх контакту та забезпечуючи герметичність. Знос такого важливого елемента вимагає невідкладної заміни. При встановленні цих розхідників варто стежити за рівномірним затягуванням болтів.

Де придбати важливі деталі для агротехніки

Кожен фермер, який прагне швидко відновити нормальну роботу свого апарату, може зробити вибір певної запчастини в інтернет-магазині «Мотоблок-Тата». Електронний каталог налічує велику кількість різних типів та маркувань прокладок та валів на мотоблок за демократичною ціною. Щодо характеристик певного товару, то фахівці нададуть кваліфіковану консультацію та дадуть поради з догляду за технічним станом мотоблока. В магазині передбачена доставка. Продукція перевозиться всією Україною за допомогою транспортної компанії «Нова Пошта».

Автор: Степаненко Ігор Олександрович (експерт Motoblok-Tata).

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

14 населених пунктів Херсонщини були під обстрілами російських загарбників упродовж доби, поранена людина

Внаслідок обстрілів пошкоджені 12 багатоповерхівок та 54 приватні будинки.

09.05.2024 - 10:05

Arrow
Theme

Закон

У Кривому Розі затримали інформатора, який наводив ракети на місто

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років тюрми.

08.05.2024 - 10:20

Arrow

Вас це може зацікавити