Які види двоспальних матраців продаються в магазинах

Головна > Міжнародне > Які види двоспальних матраців продаються...
Author

Назар Лазебний

20.12.2020, 13:57
Shares

0

Views

2 103

Які види двоспальних матраців продаються в магазинах
null

Як ортопедичні, так і звичайні моделі двоспальних матраців бувають пружинними і безпружинними. Вибір товару залежить від переваг покупця.

Що треба знати про таку продукції

Пружинні конструкції матраців існують не одно століття, хоча їх конструкції трохи змінюються, кардинальних відмінностей не відбувається. Багатьом людям тих, що вважають за краще матрац купити Київ радить вибирати вироби іменного цього виду. Найчастіше серед виробів із залежними пружинними блоками зустрічаються матраци Бонель. Ця продукція названа так виходячи з конструкції з'єднання пружин.

Нюанси вибору

Як і вироби такого ж типу, матраци Бонель прогинаються під тілом людини синхронно, розподіляючи усе навантаження по поверхні пружин. Це добре для міцності товару, але гірше для комфорту людей. Особливо яскраво недоліки матраців Бонель проявляються, коли на них спить подружня пара. Внаслідок рівномірного розподілу ваги людей, посеред виробу утворюється виїмка, куди і прагнутимуть скотитися сплячі люди.

Незважаючи на вищезгаданий недолік, якщо люди здорові, вони все-таки вибирають двоспальний матрац з пружинами Бонель або подібний варіант. Оскільки ці варіанти продукції значно дешевше за дорожчі матраци з незалежними пружинами.

Матраци, в яких робота пружинних блоків відбувається незалежно один від одного, набагато комфортніше для сну, практично усі вони вважаються ортопедичними. Пружини в таких конструкціях прогинатимуться тільки під тиском, там, де воно більше, глибше. А де тиск менший, пружини опустяться на меншу глибину. Це дозволяє тілу прийняти правильне положення і забезпечить максимально комфортні умови для нічного відпочинку.

Відмітною особливістю матраців з незалежними пружинними блоками служить те, що кожна пружинка конструкції поміщена у свій власний матер'яний чохол, тому бачачи конструкцію матраца в розрізі, завжди можна визначити тип його пружинних блоків.

Окрім найбільш широко поширених матраців все більше сталі використовуватися безпружинні варіанти з різними наповнювачами, а ще комбіновані моделі. Різні комбінації натуральних матеріалів з штучними дозволяють отримувати вироби для сну з унікальними властивостями.

Вартість товару з такими властивостями вища, ніж цінника виробів із залежними пружинними блоками, та зате відпочинок на них набагато комфортніший. Ціна ортопедичних моделей з незалежними пружинами зазвичай трохи дорожче, ніж безпружинних варіантів. Тому такий тип виробів служить відмінним компромісом між бюджетними матрацами без ортопедичних властивостей і елітними моделями, що мають велику кількість незалежних пружинних блоків.

Розміри мають значення

Вибраний двоспальний матрац в каталозі https://magdek.com.ua/ua/matrasi/ повинен підходити парі по вазі і розмірам. Габарити вибирають по точних розмірах ліжка, а її підбирають виходячи із зростання того чоловіка, який вище. Довга вироби має бути на 150-200 мм більше зростання. Найбільш прийнятною шириною матраца вважається 1600 мм, але і тут є варіанти.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Суд відправив у СІЗО на 60 діб агроміністра Миколу Сольського з альтернативою застави 75,7 млн грн

Строк дії ухвали в частині покладених обов’язків – 2 місяці з дня внесення застави, але у межах строку досудового розслідування.

26.04.2024 - 10:30

Arrow
Theme

Війна

Російський ракетний удар по Смілі пошкодив цивільну інфраструктуру та приватні будинки, 6 людей постраждали

Крім того пошкоджено залізничне сполучення, адміністративні будинки, автівки.

25.04.2024 - 11:57

Arrow

Вас це може зацікавити