Які секрети вибору якісного ліжка для сну Вам не розповідять продавці в магазинах

Головна > Політика > Які секрети вибору якісного ліжка для сн...
Author

Ольга Фединчік

13.01.2021, 18:54
Shares

0

Views

753

Які секрети вибору якісного ліжка для сну Вам не розповідять продавці в магазинах
null

Відкриття археологів доводять, що людина піклується про комфортний відпочинок з найдревніших часів. Наші далекі предки робили усе можливе для того, щоб забезпечити собі найкращі умови для сну. У хід йшли шкури убитих тварин, суха трава і інші "підручні" засоби. Ця тенденція збереглася до цього дня, але зазнала істотні зміни. На зміну шкурам тварин прийшли сучасні матеріали, міцні каркаси і унікальні конструкції, покликані піклуватися про наш комфорт і здоров'я.

Ліжко було і залишається головним спальним атрибутом. Модельний ряд в каталозі ліжок https://magdek.com.ua/ua/krovati/ інтернет магазину "Магдек" практично безмежний, що лише ускладнює вибір для багатьох покупців. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, які критерії слід враховувати при купівлі, а також познайомимося з особливостями сучасних ліжок.

Матеріали виготовлення

Сьогодні виробники використовують наступні матеріали:

  • Масив дерева. Деревина ідеально передає унікальний природний малюнок і забарвлення дерева. Меблі з масиву можуть виготовлятися з різних порід: від дуба і ясена до червоного дерева. Головні переваги таких ліжок - їх екологічна чистота і довговічність.
  • Метал. Ліжка, виконані з металу, радують погляд красою і неповторним стилем. Крім того, цей матеріал славиться рекордною міцністю, що забезпечує ліжка довгі роки експлуатації. Такі вироби найчастіше виконані із спеціальних оброблених металевих труб, що мають незначну вагу.
  • МДФ, ДСП, ЛДСП. Ліжка з деревних плит і замінників натурального дерева - оптимальне рішення при обмеженому бюджеті. Такі вироби не такі міцні і довговічні, але при цьому здатні забезпечити належний рівень комфорту.
  • Екошкіра. Ліжка з цього матеріалу - прекрасний вибір для тих, хто ставить в пріоритет екологічну чистоту і турботу про довкілля. На поверхні цих ліжок не з'являються тріщини, заломи і подряпини. Крім того, вони не вимагають спеціального відходу. Також ліжка з екошкіри стануть справжньою знахідкою для алергіків.

Вибір ліжка безпосередньо залежить від особистих переваг покупця і його бюджету. Для тих, хто готовий міняти ліжко часто, цілком підійдуть бюджетні моделі з МДФ, ДСП і ЛДСП. Поціновувачі довговічної і натуральної класики, у свою чергу, оцінять варіанти з масиву.

Розміри ліжка : що треба про них знать?

На ринку представлені моделі наступних модифікацій :

  • Односпальні (ширина спального місця від 80 до 100 см). Оптимальний вибір для дітей і дорослих. Такі ліжка відмінно вписуються в невеликі кімнати.
  • Півтораспальні (ширина від 100 до 150 см). Відрізняються великим простором порівняно з односпальними, здатні вмістити одного дорослого користувача.
  • Двоспальні (ширина спального місця від 160 до 200 см). Краще рішення для подружньої пари.

ліжко недорогоТакож більшість виробників готова виготовити ліжко по індивідуальних розмірах на замовлення.

Види ліжок

Меблевий ринок пропонує безліч варіантів :

  • Класичний прямокутник. Найбільш популярне рішення упродовж багатьох років.
  • Круглі і овальні. Нетривіальні моделі, що відмінно вписуються у будь-яку стилістику інтер'єру.
  • Трансформери. Ліжка з цією конструкцією - справжній порятунок при дефіциті площі. Вбудовані моделі легко трансформуються в шафу, комод і інші спальні меблі.
  • Подіуми. Цікаве рішення для просторих приміщень.
  • Двох'ярусні. Їх особливість полягає в тому, що на одному ліжку можна з комфортом розмістити двох чоловік, не займаючи при цьому зайвого простору. Ці ліжка переважно вибирають для дитячих.

Ліжка з білизняними ящиками

Практичний вибір для будь-якого житла - купівля ліжка зі вбудованим сховищем для постільного приладдя. Місткі ящики чудово підходять для зберігання білизни, подушок і ковдр, домашнього одягу, дитячих іграшок і всіляких дрібниць. Таке рішення дозволяє економити місце, а також підтримувати в спальні чистоту і порядок. Завдяки наявності вбудованого сховища можна відмовитися від купівлі зайвого комода або розвантажити шафу.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На Покровському напрямку кількість боєзіткненнь зросла до 40, найбільша кількість с початку червня

32 ворожі атаки нашими воїнами відбито. Вісім бойових зіткнень ще продовжуються.

17.06.2024 - 08:45

Arrow
Theme

Війна

14 червня оголошено днем жалоби за загиблими від ракетного удару РФ у Кривому Розі 

Відомо про 9 загиблих та 32 поранених, серед постраждалих - п’ятеро дітей.

13.06.2024 - 09:33

Arrow

Вас це може зацікавити