Як правильно вибрати матрац для дивана

Головна > Політика > Як правильно вибрати матрац для дивана
Author

Олександр Талов

09.01.2021, 13:38
Shares

0

Views

2 182

Як правильно вибрати матрац для дивана
null

Від якості матраца залежить комфортне засипання і якість сну. Якщо ви користуєтеся простим ватним матрацом, то постійно відчуватимете незручності із-за грудкуватої його поверхні, нічний відпочинок не буде повноцінним. Краще придбати матрац на диван від Магдек з ортопедичним ефектом.

Вимоги до тонкого матраца для сну

При виборі матраца на диван варто брати до уваги, що на нім ви спатимете щоночі. Тому слід потурбуватися про зручність виробу. Передусім, важливий розмір. Занадто маленький матрац не даватиме повного комфорту. Занадто великий - постійно з'їжджатиме з дивана.

Важлива і текстура виробу. Найпривабливішими зараз являються безпружинні матраци з внутрішнім прокладенням з койры, кокосового волокна. Вони відмінно тримають форму і мають наступні достоїнства:

  • Повторюють контури тіла, що сприяє комфортному розміщенню на його поверхні.
  • При невеликій товщині прекрасно прибирають усі вади поверхні дивана.
  • Утепляють спальне місце в холодні періоди року.
  • Досить компактні, що дозволяє їх прибирати на день в шафу.
  • Надійні в експлуатації, служать тривалий час.

Вибираючи модель, слід звертати увагу на наповнювача пропонованих виробів. Найкращий: латекс або кокосова койра. Латекс буває натуральний або синтетичний. У обох випадках є відповідним.

Є гіпоалергенним матеріалом, який нецікавий пиловим кліщам. Має антибактеріальні властивості і дуже комфортний. Якщо поверхня вашого дивана досить жорстка, латексний матрац надасть м'якості. Зберігає привабливі властивості упродовж 20-ти років.

Наповнювач з латексированной кокосовою койры не менш привабливий. Забезпечує достатню жорсткість занадто м'якої поверхні. Витримує навантаження понад 120 кг Матраци з таким наповнювачем краще встановлювати для сну дітей і підлітків. Завдяки своїй жорсткості, вони відмінно фіксують хребет, допомагають виправляти осанку.

Матраци в магазині Магдек

Якісні і зручні моделі ви знайдете на сайті magdek.com.ua інтернет-магазину Магдек. Тут ви зможете придбати вироби з довговічним наповнювачем з кокосової койры. Залежно від модифікацій виробу зберігають комірчасту структуру, досить гнучкі і пружинячі. Вони формують спальне місце і мають різну міру жорсткості.

Є ще не менш привабливий товар - модифікації з матеріалом з ефектом пам'яті. Вони повністю повторюють контури тіла, мають усі варіанти жорсткості. Їх можна купувати для близьких будь-якого віку: для дітей і підлітків жорсткіші моделі, для пенсіонерів - пом'якше.

Матраци в Магдек підходять для будь-яких поверхонь. Вони однаково прийнятні в якості облаштування спального місця на диванах з конструкцією акордеон, американській або французькій розкладачці, дивані-книжці.

Усі вироби повною мірою:

  • зручні;
  • гігієнічні;
  • відповідають необхідним розмірам.

Багато моделей мають спеціальні лямки, завдяки яким надійно фіксуються на поверхнях, не сповзають під час сну.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити