Все, що Ви не знали про холодильник: цікаві функції та умови використання

Головна > Спорт > Все, що Ви не знали про холодильник: цік...
Author

Назар Лазебний

19.04.2023, 20:28
Shares

0

Views

919

Все, що Ви не знали про холодильник: цікаві функції та умови використання
null

Сучасні холодильники є невід'ємною частиною кухні, наразі вони стали набагато більшими, розумнішими та ефективнішими, ніж їх попередники.

Якщо ви плануєте придбати новий холодильник, зверніть увагу на його функції та можливості, щоб обрати найбільш підходящу модель для вашого дому чи квартири. Скориставшись посиланням https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/holodilniki.html можна обрати саме ту модель холодильника, яка підійде не тільки з урахуванням бренду, ціни, класу енергозбереження, кількості камер чи типу компресору і взагалі тих критеріїв на які ми звертаємо увагу в першу чергу, але і з урахуванням наявних корисних функцій.

Корисні функції сучасних моделей холодильників

Дисплей з Wi-Fi. Сучасні холодильники часто оснащені електронним дисплеєм, який може підключатися до Wi-Fi. Це дає можливість користувачам перевіряти температуру в холодильнику, віддалено управляти настройками і навіть замовляти продукти онлайн.

Відеокамера в середині. Деякі холодильники обладнані відеокамерою (чи кількома), які розміщені всередині, щоб користувач мав можливість бачити, що зберігається в холодильнику без необхідності відкривати його двері. Це зручно, оскільки можна побачити, що вам потрібно купити, а також забезпечує збереження харчових продуктів, оскільки користувач може перевіряти їх стан.

Функція "Швидке охолодження". Ця функція дозволяє охолоджувати їжу і напої швидко, коли вам це потрібно. Наприклад, якщо ви купили продукти, які потрібно охолоджувати відразу після покупки, ця функція допоможе вам зберегти їх свіжість.

Система фільтрації води. Багато холодильників оснащені системою фільтрації води, яка забезпечує безпечне використання води для пиття і приготування їжі. Це може замінити необхідність у використанні пляшкової води, що зменшує кількість пластикових відходів та забезпечує більш комфортний та екологічний спосіб отримання питної води.

Дверцята з вбудованими екранами. Ця функція є особливо корисною для сімей, які дотримуються розкладу та планують свої дії заздалегідь. Дверцята холодильника можуть мати вбудований екран, на якому можна показати календар, список покупок або навіть фотографії.

Розумне управління. Управління приладом зі смартфона або голосовим асистентом. Користувач може віддалено налаштовувати температуру, отримувати повідомлення про стан продуктів і навіть замовляти нові продукти онлайн.

Зона "Свіжість”. Деякі холодильники мають спеціальну зону, яка дозволяє зберігати свіжі продукти довше. Ця зона має іншу температуру та вологість, що забезпечує збереження свіжості продуктів на довший період часу.

Функція "No Frost". Ця функція забезпечує автоматичне розморожування холодильника і морозильної камери, що зменшує нагромадження льоду і конденсату. Це зберігає енергію та забезпечує кращу ефективність роботи холодильника.

Незважаючи на всі цікаві функції та можливості, варто пам'ятати, що основним завданням холодильника є збереження продуктів у свіжому та безпечному стані. Тому, перед тим як обрати модель з багатьма додатковими функціями, переконайтеся, що вона має надійну систему охолодження та зберігання продуктів.

Правила користування холодильником, про які користувачі забувають

Щоб холодильник служив довше, потрібно дотримуватися простих правил, про які не всі знають і, тим більше, використовують.

  • Найбільша помилка, яку люди роблять - надмірне наповнення холодильника. Якщо холодильник щільно заповнений, повітря не може циркулювати, що знижує ефективність його роботи. Що менше щільність, то краще збереження продуктів.

  • Завжди тримайте дверцята холодильника закритими, коли ви не користуєтеся ним. Це зменшить кількість часу, коли внутрішня температура змінюється, що також допоможе зменшити споживання електроенергії.
  • Щоб зберегти енергію, розташовувати холодильник потрібно подалі від приладів, які виробляють тепло. Наприклад кухонна плита випромінює тепло під час готування їжі, тож не варто розташовувати ці два прилади поряд.
  • Розташуйте їжу правильно. Щоб дозволити повітрю циркулювати, повинні бути звільнені деякі зони в холодильнику. Наприклад, використовуйте нижні полиці для продуктів, які не потребують високих температур, таких як молоко, сир та йогурт. Найбільш холодні зони повинні використовуватися для зберігання м'яса та риби. Овочі та фрукти повинні зберігатися окремо, на одній з полиць.
  • Регулярно чистить свій холодильник, щоб запобігти накопиченню бактерій та неприємного запаху. Для цього можна використовувати суміш води та оцту або спеціальні миючі засоби.
  • Не варто зберігати їжу занадто довго, щоб вона не стала небезпечною для вашого здоров'я. Перевіряєте термін придатності продуктів та вчасно викидаєте ті, які прострочені.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити