5 корисних функцій та технологій в сучасних холодильниках

Головна > Спорт > 5 корисних функцій та технологій в сучас...
Author

Марія Куренко

26.07.2022, 11:29
Shares

3

Views

719

5 корисних функцій та технологій в сучасних холодильниках
null

В холодильниках, як і в будь-якій техніці, регулярно з’являються нові функції та можливості. Індустрія розвивається, і це дуже добре. Та багатьом користувачам може здатися, що холодильники можуть непогано працювати і без нових технологій. Це, безперечно, так. Навіть зараз, як і кілька десятиліть тому, велика кількість людей користуються простими пристроями без будь-яких додаткових функцій. І вони задоволені.

Але це не відміняє той факт, що технологічніші моделі виконують свої задачі краще. В них продукти та готова їжа зберігаються довше і в експлуатації вони більш прості та комфортні. Звичайно ж, чим більше можливостей має техніка, тим вона дорожча, тому ціни на холодильники у Черкасах, як і скрізь, зростають разом з технологічністю.

Круті, але часто недооцінені функції

В наступному списку ми розглянемо лише частину того, що пропонує нам сучасний ринок. Але і цього буде достатньо для значного підвищення комфорту при користуванні технікою:

  1. Зона свіжості. Це незалежна зона в холодильнику, в якій зберігається оптимальний мікроклімат для довгого зберігання різних продуктів. Температура в ній близька до 0 градусів. Також підтримується оптимальний рівень вологи.

В ній можна зберігати різні продукти — наприклад, овочі та фрукти, м’ясо та рибу. Це залежить від призначення зони свіжості і вибраного режиму.

В більш сучасних холодильниках в цій кліматичній секції можна регулювати рівень вологи та температуру. Знову ж таки, це потрібно для підбору найоптимальнішого режиму для конкретного продукту.

  1. Режим “Відпустка”. Дана опція дозволяє економити значну кількість електроенергії в періоди, коли холодильником не користуються. Для чого це потрібно? Річ у тому, що при від’їзді у відпустку люди, зазвичай, не залишають в холодильній камері продуктів, що швидко псуються. А от у морозилці зберігається багато чого. Режим “Відпустка” знижує інтенсивність охолодження холодильної камери до мінімуму, а морозилка залишається працювати, як завжди.
  2. Технологія DoorCooling+. Зазвичай, від підвищеної температури найбільше страждають продукти, розміщені на дверних поличках. З технологією DoorCooling+ в цих зонах температура буде такою ж, як і по всій камері. Холодне повітря подається через спеціальні отвори, охолоджуючи зону біля дверей.
  3. Суперзаморожування та суперохолодження. Це дві схожі функції — перша для морозилки, друга для холодильної камери. Вони дозволяють швидко заморозити та охолодити свіжі продукти без шкоди тим, що вже знаходяться в холодильнику.
  4. Smart-керування. За допомогою смартфона та спеціального додатку ви зможете керувати холодильником та контролювати його стан. Наприклад, можна віддалено регулювати температуру. Або, якщо дверцята будуть незачинені, в додатку це відобразиться.

Знайти холодильники з цими та іншими функціями можна в інтернет-магазині Алло. Там же ви зможете вибрати та придбати прилад прямо на сайті за кілька хвилин. Тому не зволікайте. Переходьте, обирайте, замовляйте.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

14 населених пунктів Херсонщини були під обстрілами російських загарбників упродовж доби, поранена людина

Внаслідок обстрілів пошкоджені 12 багатоповерхівок та 54 приватні будинки.

09.05.2024 - 10:05

Arrow
Theme

Закон

У Кривому Розі затримали інформатора, який наводив ракети на місто

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років тюрми.

08.05.2024 - 10:20

Arrow

Вас це може зацікавити