УЄФА презентував офіційний м’яч Євро-2024

Головна > Спорт > УЄФА презентував офіційний м’яч Євро-202...
Author

Назар Лазебний

15.11.2023, 15:49
Shares

2

Views

227

uefa.com

УЄФА і Adidas на спеціальному заході перед "Олімпіаштадіоном" у Берліні представили FUSSBALLLIEBE - офіційний м'яч ЄВРО-2024, який буде проводитися на матчах фінального турніру.

Про це йдеться на сайті УЄФА, інформує Інфокурс.

На м’ячі зображено логотипи зі схематичним зображенням усіх стадіонів, які приймуть Євро-2024. Це арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Фото: uefa.com

Його назва – Fussballliebe, що німецькою означає "любов до футболу". Серед новинок – використання технології adidas Connected Ball, яка забезпечить процес прийняття рішень за допомогою системи VAR.

Фото: uefa.com

Якщо не рахувати перероблений поліестер і чернил на водній основі, FUSSBALLLIEBE виготовлений з екологічно чистих матеріалів на біологічній основі і в цьому плані перевершить будь-який з попередніх офіційних м'ячів adidas. Кожен шар м'яча виготовляється з використанням таких матеріалів, як кукурудзяне волокно, сахарний тростник, деревна маса і каучук.

Вперше в історії чемпіонатів Європи талісманом турніру став медведь по імені Альберт.

Фото: uefa.com

Цей звір вперше став талісманом чемпіона Європи. У голосуванні також взяли участь такі імена, як Бернардо, Бернхарт і Герці фон Бер (всі варіанти виписують німецьке слово Bär - "медведь"). У підсумку виграв Альберт з 32% голосів!

Нагадаємо: Євро-2024 пройде з 14 червня до 14 липня 2024 року в десяти приймаючих містах Німеччини: Берлін, Кельне, Дортмунде, Дюссельдорфе, Франкфурте, Гельзенкірхене, Гамбург, Лейпциге, Мюнхене і Штутгарте.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Сили Оборони знищили 59 повітряних цілей: 39 ракет та 20 ударних БпЛА

Загалом ворог застосував 76 засобів повітряного нападу – 55 ракет та 21 ударний безпілотник

08.05.2024 - 10:02

Arrow
Theme

Міжнародне

Європарламентарі просять призупинити статус кандидата в ЄС для Грузії 

Також депутати заявили, що варто переглянути фінансування Європейським союзом державного бюджету та урядових програм Грузії.

07.05.2024 - 13:52

Arrow

Вас це може зацікавити