Сили оборони вночі знищили три Калібри та дев’ять Шахедів

Головна > Культура > Сили оборони вночі знищили три Калібри т...
Author

Ольга Фединчік

14.06.2023, 09:14
Shares

0

Views

987

Сили оборони вночі знищили три Калібри та дев’ять Шахедів

bbc.com

Сили оборони України вночі знищили три крилаті ракети "Калібр" та дев’ять ударних дронів Shahed-136/131.

Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України, інформує Інфокурс.

У ніч на 14 червня російські війська завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе.

"З акваторії Чорного моря противник завдав удару чотирма крилатими ракетами "Калібр" у напрямку Одещини. Три ракети вдалось збити, одна – влучила в цивільний об’єкт. Із східного узбережжя Азовського моря рашисти атакували 10-ма іранськими ударними дронами "Shahed-136/131" на південно-східному напрямку", - йдеться у повідомленні ПС ЗСУ.

Дев’ять дронів-камікадзе було збито.

З Ростовської області загарбинки завдали удару шістьма крилатими ракетами повітряного базування Х-22 із чотирьох дальніх бомбардувальників Ту-22М3. Удар завдано по Донецькій області. Наслідки уточнюються.

"Тож загалом силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з ППО складових Сил оборони України, під час цієї нічної атаки знищено 12 повітряних цілей: три крилаті ракети "Калібр" та дев’ять іранських ударних дронів Shahed-136/131", - ідеться повідомленні.

Нагадаємо: Як інформував ІК, за повідомленням Генштаба ЗСУ, протягом минулої доби російські загарбники завдали ракетно-авіаційного удару, задіявши 16 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та 4 іранських ударних БпЛА “Shahed” по об’єктах критичної інфраструктури на Харківщині та житлових будинках у Кривому Розі. Наші воїни знищили 11 крилатих ракет та один ударний дрон.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow
Theme

Спорт

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку країни на Олімпійських іграх в Парижі

Цього року російські та білоруські спортсмени можуть брати участь у Олімпіаді у нейтральному статусі та лише в індивідуальних видах спорту.

17.05.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити