Президент Володимир Зеленський розпочав візит до Німеччини

Головна > Політика > Президент Володимир Зеленський розпочав ...
Author

Ольга Фединчік

16.02.2024, 11:35
Shares

2

Views

637

Володимир Зеленський/t.me

Президент України Володимир Зеленський розпочав візит до Німеччини.

Про це глава держави повідомив уТелеграм.

Зеленський зазначив, що попереду на нього чекають два важливі дні та повідомив, що заплановані зустрічі з партнерами в Німеччині та Франції.

" Нові домовленості та участь у Мюнхенській безпековій конференції. Нова архітектура безпеки для України, нові можливості. Робимо все, щоб якнайшвидше закінчити війну на справедливих українських умовах та забезпечити надійний мир", - написав глава держави.

Володимир Зеленський/t.me

Раніше Офіс Президента інформував, що 16 лютого Зеленський відвідає Німеччину та Францію для переговорів із Федеральним канцлером ФРН Олафом Шольцом і Президентом Франції Еммануелем Макроном.

17 лютого глава держави виступить на головній сцені Мюнхенської безпекової конференції, а також проведе низку двосторонніх зустрічей на її полях.

Заплановані переговори з віцепрезидентом США Камалою Гарріс, президентом Чехії Петром Павелом, прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен, прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте та іншими лідерами держав і великих бізнесів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow
Theme

Спорт

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку країни на Олімпійських іграх в Парижі

Цього року російські та білоруські спортсмени можуть брати участь у Олімпіаді у нейтральному статусі та лише в індивідуальних видах спорту.

17.05.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити