Внаслідок атаки російської армії в Одесі пошкоджено житло, постраждали 9 осіб, середних четверо дітей

Головна > Війна > Внаслідок атаки російської армії в Одесі...
Author

Ольга Фединчік

23.04.2024, 11:34
Shares

4

Views

455

Наслідки атаки російських загарбників по Одесі у ніч проти 23 квітня, Геннадій Труханов/ Фейсбук

У ніч проти 23 квітня російські війська вкотре атакували Одесу ударними дронами Shahed. У місті постраждали 9 людей, серед них — чотири дитини.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Внаслідок атаки в Одесі пошкоджено житлові будинки, сталося займання. Нашим рятувальникам вдалося врятувати 34 особи, з них 3 дітей.

За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян постраждали 9 людей, 4 з них - діти 12 і 9 років та двоє малюків, яким немає й року. Троє дорослих госпіталізовано до медзакладів міста, вони в стані середньої ступеня важкості, ще двоє відмовилися від шпиталізації, отримавши всю необхідну допомогу на місці.

Чотирьох дітей — двох малюків, яким нема й року, і двох дітей віком 9 і 12 років — у стані середньої ступеня важкості доставили до лікарні.

Всі відповідні служби продовжують працювати над ліквідацією наслідків. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення.

Нагадаємо: Як інформував Інфокурс, протягом минулої доби ворог завдав 6 ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив близько 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 16 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 15 цих ударних БпЛА було знищено.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські війська зранку гатили по акваторії Очаківської громади на Миколаївщині

Вчора пообіді ворог атакував Миколаївський район ракетою типу Х-59, пошкоджень зазнав обʼєкт промислової інфраструктури.

03.05.2024 - 08:57

Arrow
Theme

Політика

До участі в Глобальному Саміті миру запрошено країни з усіх континентів - Зеленський

"Кожна миролюбна країна зацікавлена взяти участь у саміті, адже він має важливе значення не лише для України", - впевнений президент України.

02.05.2024 - 12:23

Arrow

Вас це може зацікавити