Україна вперше взяла участь у навчаннях НАТО з кібероборони  Locked Shields 2024 

Головна > Міжнародне > Україна вперше взяла участь у навчаннях ...
Author

Назар Лазебний

29.04.2024, 14:14
Shares

4

Views

707

armyinform.com.ua

Україна вперше взяла участь у навчаннях Locked Shields 2024, які відбувались в Таллінні за участю більш ніж 4000 експертів з-понад 40 країн світу.

Як повідомили у представництві НАТО в Україні, Керівник навчань НАТО CCDCOE підполковник Урмет Томп наголосив на дусі співпраці, який визначає Locked Shields.

"Locked Shields 2024 – це найбільші у світі реалістичні навчання з кібероборони, що підкреслюють зобов'язання глобальної спільноти боротися з кіберзагрозами. Організовані Об’єднаним центром передових технологій з кібероборони НАТО (NATO CCDCOE) ці щорічні навчання виходять за рамки традиційних кібервправ, залучаючи експертів з різних галузей для протидії кіберзагрозам", - йдеться в повідомленні.

Керівник навчань НАТО CCDCOE підполковник Урмет Томп наголосив, що ці навчання є демонстрацією потужності міжнародного співробітництва, долаючи кордони, об’єднуючи спільноту з різних експертів державного, приватного секторів та науковців.

"Ми вдячні за самовідданість і досвід наших союзників і всіх наших партнерів, які мають вирішальне значення для побудови резильєнтної глобальної кібероборони", - зазначив він.

Нагадаємо: 26 квітня, Сухопутні війська Фінляндії розпочалися щорічні військові навчання Arrow 24. Метою маневрів є відпрацювання взаємодії між союзниками та підвищення готовності приймати міжнародну допомогу.

Навчання завершаться 14 травня.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити